The Surffireissu

ALOHA KESÄNYSTÄVÄT!

Masentaako koulun alku aina kesän jälkeen? Onko vaikea palata arkeen hietsun biitsipelien, mökkiviikonloppujen ja kesäfestareiden jälkeen? Maistuisiko vielä yksi irtiotto ennen koulun alkua?

Kauan odotettu SURFFIREISSU on jälleen täällä!!!! Tällä kertaan Skipoli tarjoaa HALPAMATKALAISILLE yhden unohtamattomat matkan Penichen rannikolle naatiskelemaan upeista aallonharjoista ja lämpimästä auringosta. Luvassa on aikaisempien surffireissujen tapaan mahtavat Skipoli meisingit etelän lämmössä!

Tänä vuonna surffijärkkärit ovat löytäneet todella hyvin arvostellun surfficämpin, jonne suuntaamme Lissabonin lentokentältä. Surffipäiviä kertyy tällä reissulla täydet 11 päivää ja villit portugalin yöt eivät jätä ketään kylmäksi tänäkään vuonna!

Reissun ajankohta: 6.-16.9.

hinta: 829 €

Sisältäen:

-Suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki.

-Kuljetukset Lissabon-Peniche-Lissabon

-Majoituksen Lagido Surf House (surffitunnit ovet kivenheiton päässä majoituksesta)

-välinevuokrat (märkkäri + lauta)

-11 surffipäivää, joista 7 päivänä opetusta, tulo- ja lähtöpäivänä voi vapaasti surffata koska saavumme 6. päivä aamulla ja lähdemme vasta 16. päivä illalla!

Ilmoittautuminen alkaa 20.4. klo 15:00 Alvarin aukiolla (Otakaari 1). Paikkoja reissulle on alustavasti VAIN 25 ja aikaisempina vuosina paikat on viety käsistä, joten paikalla kannattaa olla ajoissa!

Huom. Varausmaksu paikanpäällä on 50e ja ensimmäinen osamaksun deadline on viikko ilmoittautumisen jälkeen jolloin pitää maksaa 300€ reissun hinnasta. Loput tulevat maksuun kesän aikana.