THE Alppimatka

Alppireissu tulee taas!

Tänä vuonna SKIPOLIN alppikarjut ja muut uhkarohkeat matkaajat suuntaavat Itävallan Nauderssiin! Rinteitä löytyy joka makuun randoilua unohtamatta! Jos ehdit 14 laskupäivän aikana kyllästyä lähirinteisiin on kylästä mahdollisuus liikkua niin Italian kuin Sveitsinkin puolelle.

Kylä sijaitsee 1400m korkeudessa ja hisseillä pääsee nousemaan aina 2850 metriin asti! Vieressä sijaitsee jopa 3700 metrin huippuja jotka imevät lumisateen alueelle kuin tuksu konsanaan. Rinnekilometrejäkin löytyy huimat 120km! Luvassa myös 8km pitkä rodel…
REISSULLE MYÖNNETTY ALPPITOHTORIN ***** (5) HIUTALEEN LUMITAKUU!

14.1 klo 9.20 starttaa kone Helsinki-Vantaalta kohti Muncheniä, josta jatkamme bussilla Nauderssiin. Majoittuminen tapahtuu kahdessa apartementissa jotka sijaitsevat 400m päässä toisistaan. Asunnoissa on omat keittiöt, joten ruokakulutkin pysyvät kurissa! Lähimmät rinteet sijaitsevat 2 km päässä, jonne skibus kuljettaa sinut kätevästi asuntojen läheisyydestä.

Naudersissa sijaitsee 2 yökerhoa, IBEX ja Almbar joihin on matkaa asunnoilta 300 ja 600 METRIÄ! Näissä meno jatkuu aamuun asti, tällä reissulla ei siis nukuta!

Ilmoittautuminen Alvarin aulassa 6.10 KLO 10.00!!

IMG_0119