Suksifuksijamboree to 16.9.

Olit sitten laskettelusta, lautailusta, telemarkista, monoskistä tai muusta lasku- tai nousutouhuilusta kiinnostunut fuksi tai  muuten vain Skipoli-neitsyt! Tule tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin ja kuulemaan viimeisimmät tiedot talven laskureissuista – pandemian mittaisen tauon jälleen reissut palaavat isompina kuin koskaan!

Tulethan ajoissa paikalle, ettet vain missaa talven parhaita pyydaspotteja ja kikkoja. Myös vanhemmat alppiporot ovat tietysti tervetulleita. Tarjolla hieman purtavaa, yhdistyksemme toiminnan esittelyä ja virvokkeita, ja tottakai mahdollisuus liittyä Skipolin jäseneksi ja ostaa Skipoli-tuotteita. Jos tunnet monojen tai lautakenkien polttelevan jo kaapissa ja haluat varmistaa pääsyn mukaan syksyn, talven, kevään ja kesän parhaille reissuille, niin hopihopi kuuntelemaan parhaat vinkit sekä katsomaan fiilistelyvideoita aikaisemmilta matkoilta.

Tule paikalla torstaina 16.9. klo 17 alkaen Hütelle (Skipolin kerhotilaan), osoitteeseenJMT 10 A!
Mitä? Skipolin Suksifuksijamboree
Missä? Hütella
Koska? 16.9.2019 klo 17 >
Mitä maksaa? Ei pennin hyrrää

HUOM: Tulethan paikalle vain terveenä. Tapahtuma on sisätiloissa. Jos Skipolin toiminta kiinnostaa, mutta paikan päälle tuleminen on sinulle terveysriski, laita viestiä Nuutille (+

+358 45 2715353) ja sovitaan paremmasta tavasta kuulla kerhon toiminnasta ja ottaa sut mukaan jengiin!