Suksifuksijamboree 15.9.

HOIIIIIHEI sinä laskettelusta, lautailusta, telemarkista, monoskistä tai muusta lasku- tai nousutouhuilusta kiinnostunut fuksi tai Skipoli-neitsyt! Tule tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin sekä kuulemaan viimeisimmät tiedot talven laskureissuista.
Tule ajoissa paikalle, jottet missaa talven parhaita pyydaspotteja. Myös vanhemmat alppinäädät ovat tietysti tervetulleita. Tarjolla pientä purtavaa, toiminnan esittelyä ja virvokkeita, sekä mahdollisuus liittyä Skipolin jäseneksi ja ostaa Skipoli-tuotteita. Jos tunnet monojen polttelevan jo kaapissa ja haluat varmistaa pääsyn mukaan talven parhaille reissuille, tule kuuntelemaan parhaat vinkit sekä katsomaan fiilistelyvideoita aikaisemmilta matkoilta.
Nähdään siis tiistaina 15.9. klo 18 alkaen Hütella (Skipolin kerhotilassa), osoitteessa JMT 10 A!
Mitä? Skipolin Suksifuksijamboree
Missä? Hütella
Koska? 15.9.2019 klo 18 >
Mitä maksaa? Ingenting
HUOM: Tulethan paikalle vain terveenä. Tapahtuma on sisätiloissa ja mikäli meitä on paljon, turvaväleistä voi olla vaikea pitää kiinni. Jos Skipolin toiminta kiinnostaa, mutta paikan päälle tuleminen on sinulle tai asuinkumppaneillesi terveysriski, laita viestiä Juliukselle (+358 401936344) ja sovitaan paremmasta tavasta kuulla kerhon toiminnasta ja ottaa sut mukaan jengiin!