Suksifuksijamboree 15.9.

(in English below)
HOIIIIIHEI sinä laskettelusta, lautailusta, telemarkista, monoskistä tai muusta lasku- tai nousutouhuilusta kiinnostunut fuksi tai Skipoli-neitsyt! Tule tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin sekä kuulemaan viimeisimmät tiedot talven laskureissuista.
Tule ajoissa paikalle, jottet missaa talven parhaita pyydaspotteja. Myös vanhemmat alppinäädät ovat tietysti tervetulleita. Tarjolla pientä purtavaa, toiminnan esittelyä ja virvokkeita, sekä mahdollisuus liittyä Skipolin jäseneksi ja ostaa Skipoli-tuotteita. Jos tunnet monojen polttelevan jo kaapissa ja haluat varmistaa pääsyn mukaan talven parhaille reissuille, tule kuuntelemaan parhaat vinkit sekä katsomaan fiilistelyvideoita aikaisemmilta matkoilta.
Nähdään siis tiistaina 15.9. klo 18 alkaen Hütella (Skipolin kerhotilassa), osoitteessa JMT 10 A!
Mitä? Skipolin Suksifuksijamboree
Missä? Hütella
Koska? 15.9.2019 klo 18 >
Mitä maksaa? Ingenting
HUOM: Tulethan paikalle vain terveenä. Tapahtuma on sisätiloissa ja mikäli meitä on paljon, turvaväleistä voi olla vaikea pitää kiinni. Jos Skipolin toiminta kiinnostaa, mutta paikan päälle tuleminen on sinulle tai asuinkumppaneillesi terveysriski, laita viestiä Juliukselle (+358 401936344) ja sovitaan paremmasta tavasta kuulla kerhon toiminnasta ja ottaa sut mukaan jengiin!
***
Briefly in English:
Interested in skiing or snowboarding? Want to know the latest specs on the meanest trips of the season (including the wildest first snow trip to Lapland ever)? Come to see what Skipoli is all about at Hütte (JMT 10A) on Tue 15.9. at 18.00. Drinks, snacks and like-minded company available!

Note: Please arrive only if you are feeling healthy! The event is held inside and it might be difficult to keep safety distances all the time, so if attending is a healthy risk to you or your living mates, please contact Julius (+358 401936344) and we an arrange better way to you to get to know Skipoli and get you in the Skipoli family  🙂