Skipolin Kaukkarit 2018

Arvon alamäkikansa,

Laskukausi on pikkuhiljaa taputeltu ja kurja kesä lähestyy, mutta ei anneta sen häiritä! Kauden tiukimpia alamäkiä nimittäin pääsee fiilistelemään vielä kerran SKIPOLIN KAUDEN KAATOON 2.6 Otaniemen Rantsulla! Tänä vuonna arvon alppimurmelit laittavat jalalla koreaksi Lawa Tanssien merkeissä, eli HUMPPA HÖLLII JA BÖNTHÖ EI LOPU!! HUH!!

Rantasaunan viihtyisyysastetta nostaa perinteisesti BönthöBuffa™, sauna ja palju eli ota pyyhe, käshhiä ja vain arvotonta tavaraa mukaan! Ilta eskaloituu elävään musiikkiin ja loppuu kun viimeinen eloonjäänyt on selvillä!

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!
Menneen talven lumista kaivataan todistusaineistoa KUVAKISAN muodossa. Vakuuttavin todiste palkitaan kahdessa kategoriassa NOHEVIMMAT NOUSUT sekä LEPPOISIMMAT LASKUT. Taitelilijasieluille annamme aiheiden tulkintaan vapaat kädet.

Postatkaa kuvanne Facebook-eventtiin tai laittakaa sähköpostilla skipoli.hallitus@gmail.com ennen kaukkareita! Voittajat valitaan paikan päällä täysin demokraattisella viivaäänestyksellä (jos haluat itsellesi vähän enemmän demokratiaa, ota yhteyttä hallitukseen).