Skipolin Kauden KAATO -17

ALOHAAA!
Kausi vissiin alkas olee taputeltu, mut ei anneta sen häiritä! Kauden tiukimpia alamäkiä nimittäin pääsee fiilistelemään SKIPOLIN KAUDEN KAATOON! Ja tänä vuonna kausi vaihtuu lumesta kesäsäihin isosti, nimittäin meno on kaksin kerroin kovempi kun Aalto Skaten Kauden Avajaisilla (https://www.facebook.com/events/212069569301461/) pärähtää samalla skedekausi käyntiin!!! HUH!!

Hommahan lähtee käyntiin raivokkaalla PäKällä rampin hellässä huomassa, josta soljuu homma ja buugi luontevasti Rantasaunan BönthöBuffan™ (parisenkymmentä yksikköä käshmania mukaan) ja RedBull-pärinäjuomien virvoittamiin vaahtoisiin sauna-palju-hemmottelu-raivotus-iltamiin! Lauteille nousee kovaakin kovempia deejii-kikkailijoita ja illan eskaloitumisesta vastaa EMESIKSEN ja Skipolin omien poikien, KAISLIKON YSTÄVIEN tutusti kosteahkot setit! Leit kaulaan, simmarit narikkaan ja rantsulle&rampille naatiskelemaan sen vähälumisemman kauden alusta!!

Siisönin tiukkien ala- ja ylämäkien fiilistely hoituu tutusti kuvakisan muodossa, jossa jaossa erinäköistä selviytymisvälinettä kesän tuiskeisiin! Eli postatkaa kaikki kivat lumiset tai vähemmän lumiset kauden kuvat joko tänne eventtiin, tai sähköpostilla skipoli.hallitus@gmail.com . Voittajat valitaan paikan päällä demokraattisella viivaäänestyksellä!