Skipolin Ensilumet 2022

Saamamme tiedon mukaan Ensilumet satavat maahan marraskuun 17. päivä ja tämähän tarkoittaa, että Skipoli suuntaa kohti Kuusamoa. On siis aika kerätä kaverit kasaan ja lähteä viettämään unohtumaton viikonloppu Rukalle. Elikkä kaivakaa skimbat ja laudat kaapeista ja valmistautukaa syksyn kovimmalle reissulle!! Paljon jengiä, kolme laskupäivää ja riittävästi nousuja! Lähtö torstaina 17.11. aamulla ja paluu Otaniemeen maanantai 21.11. aamuksi.

Tätä nousujen ja laskujen täyteistä pidennettyä viikonloppua et halua missata. Sovi siis kaveriporukka kasaan ja saapukaa 20.9. Heidi’s Bier Bar:iin klo 19 ilmottautumaan matkalle. Tarkemmat yksityiskohdat ilmosta julkistetaan myöhemmin.

Majoitus kohteessa tapahtuu tuttuun tapaan kuuden hengen mökeissä Rukan Aurinkorinteissä, joista on kävelymatka kaikkiin Rukakeskuksen palveluihin.

Matkaan lähdetään busseilla, joissa tänäkin vuonna on omat teemansa ja meiningit. Näistä lisätietoa myöhemmin lisää!

Hinnaksi syksyn parhaalle reissulle tulee inflaatiosta huolimatta vain 262 euroa!! Tämä sisältää kolmen päivän hissiliput, matkat, majoituksen sekä paljon häppeninkiä paikan päällä.

—Shortly in English—
First snow trip (read: BEST TRIP OF THE FALL) to Ruka, Kuusamo!!
Cabins for six people
Three skiing days
Departure from Otaniemi on Thursday 17.11. morning
Arrival to Otaniemi on Monday 21.11. morning
Sign up at Heidi’s Bier Bar at 19 o’clock on 20.9.
Price: 262 euros (incl. bus trip to Kuusamo, accommodations, lift tickets and happenings at Ruka)
Facebook event coming later.

LET’S Goooooooo!!!?