Skipolin ensilumet 2020

Surffi- ja skedekausi alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla, ja Ensilumet satavat Skipolin saaman tiedon mukaan maahan torstaina 12.11! 😎🎿 Neljä bussillista jengiä suuntaa kohti Rukan rinteitä to 12.11. aamulla, ja laskettavaa riittää kolme päivää (pe, la, su). Takaisin Otaniemessä ollaan maanantaina 16.11. aamulla.
Luvassa on paljon unohtumattomia kokemuksia – tätä nousujen ja laskujen täyteistä pitkää viikonloppua ei kannata missata. Nyt kannattaa sopia kaveriporukka kasaan ja seurailla tiedotusta, sillä pandemiavuoden hengessä joitain muutoksia edellisvuosien järjestelyihin tapahtuu. Ilmoittautuminen tapahtuu to 1.10. ja sen käytännön järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin kun ilmoon liittyvät turvallisuusspeksit on ensin varmistettu. Tänä vuonna bussit täytetään mökkikunnittain pienentääksemme tartuntojen riskiä. Bussitoiveet ja majoitustoiveet kerätään ilmoittautumisen yhteydessä.
Hintaa syksyn parhaalle reissulle tulee vain naurettavat 239 euroa sisältäen hissiliput, matkat ja majoituksen sekä häppeninkiä paikan päällä ja totta kai isosti loistavaa seuraa.
Majoitus perillä tapahtuu kuuden hengen Ruka Aurinkorinteissä. Kämpiltä kävelymatka kaikkiin Rukakeskuksen palveluihin.
Matkaan lähdetään neljällä bussilla, joissa tänäkin vuonna on jokaisessa oma teema ja meininki, mutta busseista ja niiden teemoista myöhemmin lisää!
Kysymykset ja pusut osoitteeseen: skipolin.ensilumi@gmail.com
Seuraamme Suomen koronatilannetta, ja tilanteen (21.9.2020) valossa reissu toteutetaan turvallisuusnäkökulmat priorisoiden. Pakottavasta syystä reissun peruuntuminen on silti mahdollista ja mikäli näin surkeasti kävisi, osallistujien maksut tottakai palautetaan.