Skipolin Ensilumet 2019

Surffi- ja skedekausi lopuillaan, joten kaivakaa skimbat ja laudat kaapeista, sillä Skipolin sääennuste lupaa Ensilunta marraskuun 14. päivä. Neljä bussillista jengiä, kolme päivää rinteessä ja paljon unohtumattomia kokemuksia. Tätä nousujen ja laskujen täyteistä pitkää viikonloppua ei kannata missata. Nosta siis opintolaina tilille, kerää kaveriporukka kasaan ja suuntaa Kanditalon aulaan jonottamaan keskiviikkona 18.9.

Rukaa lähdetään tänä vuonna valloittamaan torstaina 14.11. klo 14 Otaniemen vanhalta ostoskeskukselta ja takaisin laskeudutaan maanantaiaamuna 18.11.

Hinta vain naurettavat 229 euroa sisältäen hissiliput, matkat ja majoituksen sekä häppeninkiä paikan päällä ja totta kai isosti loistavaa seuraa.

Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu Kanditalon aulassa 18.9. klo 10. Voit ilmoittaa itsesi +1 henkilön!

Bussitoiveet ja majoitustoiveet kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte kaveriporukan kanssa samaan kämppään, keksikää kämpälle nimi, jonka kaikki laittavat listaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus perillä tapahtuu kuuden hengen Ruka Aurinkorinteissä. Kämpiltä kävelymatka kaikkiin Rukakeskuksen palveluihin, erityisesti hisseille ja Pisteeseen!

Matkaan lähdetään neljällä bussilla, joissa tänäkin vuonna on jokaisessa oma teema ja meininki, mutta busseista ja niiden teemoista myöhemmin lisää!

Kysymykset ja pusut osoitteeseen: skipolin.ensilumi@gmail.com