Skipolin alppimatka 2019

POWPOWPOW!!! (english below)

Skipolin puuterintäyteinen alppimatka on jälleen tulossa!

Tämän vuoden kohteena on Kaprunin pikkukylä, jonka vieressä nouseva Kitzsteinhornin jäätikkö pitää huolen että alueella riittää lunta jopa vuoden ympäri. Alueelta löytyy vapaalaskulinjoja vasta-alkajille sekä kokeneemmillekin randoilijoille ja laakson toinen keskus Zell am see taas tarjoaa kilometreittäin cruisailtavaa ainutlaatuisella järvimaisemallaan. Keskuksista löytyy myös kaiken tasoisille parkkirotille jyystettäväksi isot ja laadukkaat snowparkit. Ylimmät hissiasemat nousevat yli 3000 metriin ja keskuksista löytyy laskettavaa yhteensä 138 rinnekilometriä.

PIDEMMITTÄ PUHEITTA REISSULLE ONKIN MYÖNNETTY ALPPITOHTORIN ***** (VIIDEN) PUUTERIHIUTALEEN LUMITAKUU!

Reissuun noustaan suorilla lennoilla Finnairin siivillä Lauantaina 12.1. kello 9:20 ja takaisin Helsinkiin laskeudutaan Lauantaina 26.1. kello 22:15. Lennot ovat Müncheniin ja sisältävät kaksi ruumaan menevää laukkua/suksibägiä.

Ilmoittautuminen reissulle 1.10. päärakennuksen (Otakaari 1) aulassa ja ilmon yhteydessä maksetaan 150€ varausmaksu. Hinta reissulle on 799€ sisältäen lennot, bussit, majoitukset ja extraa! Hinta saattaa vielä laskea syksyn mittaan!

Yhteensä tänä vuonna mukaan otetaan 36 puuterinnälkäistä laskijaa. Eli merkinnät kalenteriin (1.10. & 12.1.-26.1.) ja lomat vetämään, ettei jää reissu välistä!

Kysyttävää?
skipoli.powder.guarantee@gmail.com