Skipoli 45v Vuosijuhla

Arvoisa SkipoliPerhe,

SKIPOLI TÄYTTÄÄ VUOSIA!

Taas on viisi vuotta vierähtämäisillään viimeisimmästä meidän jokaisen Ƨkipolilaisen almanakan isoimmasta häpöningistä, eli syksyllä on aika vetää juhlavimmat Lederhosenit jalkaan ja juhlistaa rakkaan Lasketteluseuramme 45-vuotista alamäkeä! Skipoli on virallisen keski-ikänsä ensivuosina näyttänyt hyvin vähän merkkejä jämähtämisestä tai muustakaan jarruttelusta, eli tulkaahan te kaikki (joiden sydämissä vielä lukee isolla Ƨ) kuulemaan viimevuosien ala- ja ylämäistä ja juhlistamaan Perheen viimeisimpien jäsenten kanssa!

Eli herzlich willkommen Ƨkipolin 45-vuotis-vuosijuhliin lauantaina 5.10.!

Juhlaviikonloppu käynnistyy lauantaina 5.10. kokkareilla Otaniemessä (lokaatio TBA) klo 16 alkaen. Kun skumpat on kumottu ja menomonot tiukasti jalassa, siirrytään bussikyydeillä itse juhlapaikkaan, syvälle Espoon metsien siimekseen.

Pääjuhlassa on luvassa toinen toistaan suurempia aprés ski -spektaakkeleja, jotka virittelevät alppihumppa-tanzenmoovit tulevaan kauteen – Perheenjäsenten lämmintä seuraa unohtamatta. (ruokaakin on)

Kestävyyskunnon kehittämiseksi viimeistely-voitelut suoritetaan jatkoilla Otaniemessä. Loppujäähdyttely ja puuterinpehmeä paluu todellisuuteen hoituu vielä sunnuntain Ƨilliksillä.

Liput:
Opiskelijat: 80 €
Valmistuneet: 100 €
Shampanja- ja Hatunnosto-kannatuslippu: 120 € ++
(incl. Shkumppanja juhlapöytään ja autenttinen paperi-Skippis ja Huom! parhaan (kalleimman) kannatuslipun ostaneelle luvassa myös Top Secret Exclusive Surprise-ylläri)

All-inclusive -hintoihin sisältyy ruuat, juomabuffé (alv 40%) ja sillis.

MITÄ: Skipoli 45 v!
MISSÄ: lähtö Otaniemestä
MILLOIN: la 5.10. klo 16 ->
Dresscode: tumma puku

ILMOITTAUTUMINEN aukeaa ensi perjantaina 23.8. klo 14 – stay tuna!

Syksyllä nähdään!

Vuosijuhlatoimikunnan suomin valtuuksin,
Hans-Jörgen Hoffmann