Kauden Kaato 2015

Tuliko kutsu kumminkaimanserkuntytön lakkiaisiin?? Ei hätää, Skipoli pelastaa! Ellei Kauden Kaato toimi tekosyynä skippaamiseen tai livistämiseen, niin vähintään motivaationa lakkiaiskahvien läpikärsimiseen – SILLÄ ILLALLA RÄJÄHTÄÄ!

Koko vuoden viimeinen ja isoin afterski järjestetään tänäkin vuonna Rantsulla. Lumet on ohi, let’s face it, joten tuomme tilalle jotain yhtä makiaa ja valkoista. Tänä keväänä Skipoli on päättänyt lumen puutteessa vaihtaa vaahtoon, eli tiedossa on kostean kuplivat SPA BILEET! Nyt on siis aika kaivaa esiin kylpytakit, kumiankat ja muut vehkeet, sillä näissä bileissä mikään ei ole kuivaa. Paikan päältä löytyy apua kehon kosteuttamiseksi (sauna ja palju) sekä tietenkin suun kostuttamiseksi. Tarjolla on myös pientä purtavaa nälkäisille. Kylpylävieraita viihdyttää illan aikana live DJ ja menossa mukana tuttuun tapaan myös Red Bull! Kylpylä avaa ovensa klo 17.00, josta jatketaan aina aamuauringon vaahtoisimmille hetkille.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Skipolin kuvakisa käynnistyy NYT ja voittajat palkitaan 30.5. illalla. Lähetä lumisimmat kilpailukuvasi 28.5. mennessä sähköpostilla skipoli-hal@list.ayy.fi. Luvassa maineen ja kunnian lisäksi hienoja palkintoja, eli ei kun arkistoja kaivelemaan!