Kauden avajaiset

Hellurei arvon laskukansa!

Jälleen kerran on tullut aika avata laskukausi perinteikkäin menoin Skipolin kaukkareissa! Rantasaunan musta rinne sliipataan vimosen päälle tuoreella puuterilumella ja obstaakkeleita roudataan Talmasta asti sammuttamaan kaikki kesän aikana kasaantuneet vieroitusoireet! Parhaita ja innokkaimpia suorittajia palkitaan illan päätteeksi mahtavilla tuotepalkinnoilla!

Muistakin vieroitusoireista pääsee sujuvasti eroon nimittäin luvassa notkuva bönthöbuffee™ ja on deejiitä, on paljua, saunaa, rutkasti kuivajäätä, reggae torvia ja lisäksi saatetaan lavalla nähdä myös muutamia yllätysesiintyjiä, mutta luonnollisesti Skipoli pidättää oikeudet tyhjiin lupauksiin!

Red Bull perinteisesti tarjoaa energiajuomat taaten asianmukaiset energiatasot sekä musiikintoistot reiliskaboista tiukkaan paljupenkkiurheiluun!

Lumet ja reilit saapuvat paikalle 12:00 aikaan eli kannattaa olla ajoissa mestoilla nimittäin lapioita ei riitä kaikille! Ilta jatkuu tuttuun tapaan omalla painollaan kunnes kaikilla juhlijoilla on massu ja muu keho täys buffan antimia!

Varaa mukaan sopivasti chääsmania, mutta jätä turhat kortit ja arvotavarat himppeen!

Elikkäs:

Mitä: Skipolin Kaudenavajaiset 2016
Milloin: 15.10. klo 14:00
Missä: Otaniemen Rantasauna
Miksi: Kaukkarit on kerran kaudessa!

Kutsu kaverit mukaan ja ota laskukamat messiin! IT’S TIME TO GO BIG TIME GUYS LET’S GO GUYS YESSHH!!