Kauden avajaiset 2013

Kesän surffit on surffailtu ja SUPit suppailtu, joten on aika täräyttää kaikkien aikojen kovin laskukausi käyntiin kauden kovimmilla bileillä! Otaniemen rantasaunalle tuodaan reilit Talmasta, lumet jäähallilta, shopat eestistä, sauna TSUP™attaa läpi illan ja poolissa tarjolla perinteikäs nakkikeitto. Bönthöbuffan antimista nauttiessasi DJ:t pitää huolen, että myös kuuloaistiasi hellitään aina poliisien saapumiseen asti. Kovimmat laskijat palkitaan ja loppuillasta Rantsun dänsfloor on liekeissä!

Inflaatiohan ei meihin pure, ja Bönthö-Byfé tarjoillaan tuttuun tapaan Flickorna 15 e ja pojkarna 20 e. Drink and eat all u can, babes! Hintaan kuuluu olutta, longeroo, siideriä ja jo perinteeksi muodostunut Bååli sekä Max Riskin Pesto a la Pasta- salaatti.

Bileet alkavat Jibb-a-balooza vol.18 -reili/hyppyskaballa. Talmasta roudataan paikalle MEGApressi ja mahtavia reilejä! Hyndä laitetaan kuntoon kun uskaliaimmat suksijat ja lautailijat ovat jo katkoneet luunsa….Eli Kamat mukaan joka muija ja jannu! Lunta tulee tupaan klo 13 lähtien, joten lumesta voit nauttia koko päivän ja illan! Saavu ajoissa, osallistuit skabaan tai et!

Aika: 5.10. klo 13-> Paikka: Rantasauna, Otaniemi
Tapahtuma on ilmainen.

HUOM!
Herr Alpendoktor suosittelee: ***** (VIISI alppihiutaletta)
Ruoka- ja juomaranneke: Señores 20 € / Dames 15 € (all inclusive)

Facebook: https://www.facebook.com/events/426542844118918/