Ensilumi 2013

Viimeset biitsihiekanjyväset on vasta karistettu persvaosta ja kohta taas pärähtää! Tiukan lumitanssin tuloksena Murmeli lupaa jälleen ensiliukkaat lumenvalkoiset laskut ja nousut Rukalla! Turha jäädä himaan tsiigaa Matlockia ja imee sukkaa! Nosta opintolaina, kerää kavereiden kanssa kämppä kasaan ja ilmottautukaa 3.10. tasan klo 10!!!!

Rukaa lähdetään tänä vuonna valloittamaan torstaina 21.11. klo 18:00 Otaniemen ostoskeskukselta ja takaisin laskeudutaan maanantaiaamuna 25.11.

Hinta vain naurettavat 199euroa sisältäen hissilipun, matkat ja majoituksen sekä häppeninkiä paikan päällä ja totta kai isosti loistavaa seuraa.

Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu Päälahkan aulassa 3.10. klo 10:00. Jälki-ilmoittautuminen netissä perjantaina 4.10. Jälki-ilmo-ohjeet tulossa myöhemmin.
Bussitoiveet ja majoitustoiveet kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte kaveriporukan kanssa samaan kämppään, keksikää kämpälle nimi, jonka kaikki laittavat listaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus perillä tapahtuukuuden hengen Ruka Aurinkorinteissä, joissa huhujen mukaan myös Lappeenrannan laskevat teekkarit majoittuvat! Kämpiltä kävelymatka kaikkiin rukakeskuksen palveluihin ja erityisesti hisseille ja pisteeseen! https://www.ski-inn.fi/?lang=fin&tunturi=ruka

Matkaan lähdetään kolmella bussilla, joissa tänäkin vuonna on jokaisessa oma teema ja meininki, mutta busseista ja niiden teemoista myöhemmin lisää! Myös ehdotuksia otetaan vastaan ja parhaalle ehdotukselle luvassa Koskisen Korvalääkettä!

Kysymykset ja pusut osoitteeseen: skipolin.ensilumi@gmail.com