Ensilumet

Surffi- ja skedekausi lopuillaan, joten kaivakaa skimbat ja laudat kaapeista, sillä Skipolin sääennuste lupaa Ensilunta marraskuun 17. päivä. Neljä bussillista jengiä, kolme päivää rinteessä ja paljon unohtumattomia kokemuksia. Tätä nousujen ja laskujen täyteistä pitkää viikonloppua ei kannata missata. Nosta siis opintolaina tilille, kerää kaveriporukka kasaan ja suuntaa Kanditalon aulaan jonottamaan perjantaina 23.9.

Rukaa lähdetään tänä vuonna valloittamaan torstaina 17.11. klo 14:00 Otaniemen ostoskeskukselta ja takaisin laskeudutaan maanantaiaamuna 21.11.

Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu Kanditalon aulassa perjantaina 23.9. klo 9:30.

Bussitoiveet ja majoitustoiveet kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte kaveriporukan kanssa samaan kämppään, keksikää kämpälle nimi, jonka kaikki laittavat listaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus perillä tapahtuu kuuden hengen Ruka Aurinkorinteissä. Kämpiltä kävelymatka kaikkiin Rukakeskuksen palveluihin, erityisesti hisseille ja Pisteeseen!

Matkaan lähdetään neljällä bussilla, joissa tänäkin vuonna on jokaisessa oma teema ja meininki, mutta busseista ja niiden teemoista myöhemmin lisää!

Kysymykset ja pusut osoitteeseen: skipolin.ensilumi@gmail.com