Alppimatka 2018 Montafon

Tulevana talvena SKIPOLIn puuterinmetsästäjät ja parkkirotat suuntaavat Itävallan MONTAFONIIN ! Majoitumme alueen suurimmassa ja eläväisimmässä kylässä Schruns, ja hisseillä pääsee nousemaan aina 2430 metriin asti! Vieressä sijaitsee jopa 3000 metrin vuoret jotka imevät lumisateen alueelle kuin tuoksu konsanaan. Rinteitä löytyy jokaiseen makuun, randoilua unohtamatta!

REISSULLE MYÖNNETTY ALPPITOHTORIN VIIDEN ***** LUMIHIUTALEEN PUUTERITAKUU!
Laskupäiviä kertyy yhteensä jopa 13 ja laskettavaa on yhteensä 246 km seitsemällä erillisellä rinnealueella joihin kaikkiin käy sama hissilippu Silvretta Montafon, Muttersberg, Golm, Brandnertal, Gargellen, Kristberg ja Silveretta-Bielerhöhe). Ski bussit kuljettavat sinut ilmaiseksi eri rinnealueille ja lisäksi junalla saa myös matkustaa ilmaiseksi väliä Schruns-Bludenz. Rinnekarttaa ja kylämme keskeistä sijaintia voi ihailla etukäteen täällä:https://www.montafon.at/en/service/pistes-cableways
Eikä tässä vielä kaikki, alueelta löytyy myös Itävallan suurin parkki, NovaPark.

Lauantaina 13.1. klo 9:20 starttaa aamulento Helsinki-Vantaalta suoraan Muncheniin, josta jatkamme bussilla kohti Montafonia. Majoittuminen tapahtuu kahdessa modernissa alppimajatalossa jotka sijaitsevat kilsan päässä toisistaan, molemmat aivan kylän keskustan tuntumassa parhaiden baarien ja muiden palveluiden ääressä. Kaikissa asunnoissa on omat keittiöt, joten ruokakulutkin pysyvät kurissa! Kaikkiin asuntoihin sisältyy pyyhkeet, liinavaatteet, wifi ja loppusiivous. Ilmaiset skibussit kuljettaa sinut kätevästi asuntojen läheisyydestä kaikille rinnealueille.
Takaisin Suomessa ollaan pari viikkoa myöhemmin lauantaina 27.1. klo 22:15!

Hintaa reissulle kertyy noin 720€ sisältäen suorat lennot HKI-München-HKI (sis. laskukamat+toinen ruumaan menevä laukku), bussikuljetukset München-Montafon-München, majoituksen (sis. liinavaatteet, pyyhkeet) sekä Itävallan kosteimmat aprés-skit! Hissilippujen hintakaan ei päätä huimaa, esim 13 päivän lippu 364,50€, tai 10 laskupäivää 14 päivän aikavälillä 316,50€!

Paikkoja reissulle on varattu vain 25 joten ole ajoissa ilmoittatumisessa!

Ilmoittautuminen tapahtuu Alvarin aulassa 27.9. KLO 8.00!!

Kysyttävää?
camilla.maikola@aalto.fi tai riikka.joona@aalto.fi