AHS-lumiturvailta

Tervetuloa AHS-lumiturvailtaan!

Akateemiset hiihtoseurat järjestää tänä vuonna yhteistyössä lumiturvallisuuskurssin 27.11. klo 17:30 alkaen Lääketieteenkandidaattiseura ry:n kerhotila Euphorialla. Vaaratilanteiden arvioiminen ja niissä toimiminen on jokaisen alppimurmelin elinehto! Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki AHS-seurojen jäsenet seurasta riippumatta.

Mikä on paras tapa selvitä lumivyörystä? Olla joutumatta sellaiseen. Illan aikana käsitellään kaikille vuorilla liikkuville olennaisia asioita lumiturvallisuuteen liittyen mukaan lukien perusteita lumivyöryistä, varusteista ja vuorilla liikkumisesta. Koulutuksen pitää kansainvälisesti sertifioidun vuoristo-opaskoulutuksen (UIAGM) käynyt Petter Reuter. Puuterin nälkää ei vielä päästä tyydyttämään, mutta tarjolla on pientä purtavaa luennon lomassa.

Hintaa luennolle tulee AHS-seurojen jäsenille (Skipoli, Curvatura, Uniriders, KY-Ski, Rinnerikolliset, WiSki, TTHP, HankSki) vain 20€. Liity siis AHS-jäseneksi ja maksa jäsenmaksu jonkin edellä mainitun seuran verkkosivuilla!