AHS Hiihtopäivä

Tänä vuonna Akateemiset hiihtoseurat suuntaavat taas kohti Vihtiä! Luvassa hauskoja rinneskaboja, päätä huimaavia laskuja sekä tietysti pulkkamäki pepulla laskeville! Musiikki soi ja Aprés Ski -meininkiä riittää koko päivän! Tässä se taas tulee rakkaat laskukaverit:

A H S – H I I H T O P Ä I V Ä 2 0 2 0

Netti-ilmo on jo auki!!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4uNwPEJ-HfFIUBxnDAmJfH_YPhwBMpd0kKiLTi0GQ9ZCu1w/viewform

Akateemiset Hiihtoseurat AHS järjestää vuosittaisen legendaarisen HIIHTOPÄIVÄN 2020 perjantaina 27. maaliskuuta. Pistäkäähän kalenteriin!!

Hiihtopäivän lokaationa on Vihdin hiihtokeskus. Tule testaamaan laskutaitojasi päivän skaboissa sekä viihtymään poikkitieteellisessä seurassa Vihdin lumilla. Päivän hassuttelut vaihtuvat huikeisiin jatkoihin Pykälän hulppeissa kerhotiloissa Sörnäisissä. AAYYYY!!

Jatkoilla esiintyy AARNIKOTKAT eli meininki on siis taattu!

Lähdemme matkaan keskustan ja Otaniemen kampuksilta, mistä bussimme kyyditsevät akateemisen hiihtokansan Vihdin huikeisiin tunnelmiin. Ohjelmassa on perinteisiä taidonnäytteitä vaativia kilpailuja; randokisa, parkkikunkku sekä tietysti supersuosittu kreisein asu -kisa. Kilpailujen voittajille on luvassa fantastisia palkintoja!!!!

Unohtumattoman elämyspäivän varmistamiseksi, muista oma nesteytys erityisesti illan Aprés-skin osalta, jatkoilla ei ole myynnissä alkoholia. Laskettelukeskuksen kahvila on auki innokkaille laskijoille päivän ajan ja siellä voi tarpeen vaatiessa ravita itseään päivän aikana.
Gondolisauna kärrätään myös mestoille, saunakamppeet siis kantoon jos mielit löylyihin!

Päivän hinta 40 euroa sisältää bussikuljetukset Vihtiin ja takaisin, juomatarjoilua Aprés-skissä, hissilipun ja Winterparkin, jatkobileet artisteineen sekä maittavaa snäkkiä jatkoilla.

AIKATAULU

Bussit lähtee Vihtiin seuraavasti:
Otaniemi: Vanhalta Alepalta klo 9:30
Keskusta: Senaatintorilta klo 9:30, lisäpysähdyksistä ilmoitetaan myöhemmin

Olkaa ajoissa paikalla!

– Lähtö Vihdistä takaisinpäin noin klo: 16
– Aprés-Ski aina klo 666 asti

HINTA
– 40 euroa
– Välinevuokra: 18 euroa suksi-/lautasetti

DRESSCODE
– Villi ja vapaa!!
– Paras ja hulluin asu palkitaan;-)

ILMOITTAUTUMISTIEDOT:
MAANANTAINA 10.2. klo 9.00 nettilomakkeella

PELKÄT APRÉS-SKIT:
Pykälä, liput 5 euroa
Osoite: Suvilahdenkatu 10 B

Aikataulu on suuntaa-antava ja pidätämme oikeudet muutoksiin

Oli laskuvälineesi siis skimbat, snoukka, pulkka tai vaikka papan potkukelkka, lähde mukaan tähän koko päivän ilotteluun ja ota kaveritkin messiin♥