Skiing is the easy part.

Skipoli on vuonna 1974 perustettu Aalto-yliopiston suurin laskettelujärjestö. Toiminta perustuu mäenlaskun harrastamiseen. Välineet, laskukohteet, asenne ja taidot vaihtelevat, mutta mäkeen on päästävä.

Toimintamme on ympärivuotista. Tapahtumat vaihtelevat syksyn juhlinnasta ja leppoisista leffailloista kevään unohtumattomiin laskureissuihin sekä kesän surffailuun ja wakeboardaukseen. Kesällä siis vedetään vedessä, talvella lumella.

Juhlavuosi

Taas on viisi vuotta vierähtämäisillään viime kerrasta kun keräännyimme kasaan juhlistamaan rakasta hiihtoseuraamme. Mittariin on kerhollemme kertynyt matkaa jo 50 vuotta ja tämä pitkä taival ansaitsee arvoisensa huipennuksen!

Ensilumet

Skipoli korkkaa laskukauden marraskuun puolivälissä Rukalla. Noin 400 hengen reissu kerää yhteen bussilasteittain laskukansaa ottamaan tuntumaa tulevaan kauteen ja viettämään pitkää viikonloppua Rukan rinteiden laskuissa ja nousuissa.

Ensilumilla on vuosikymmenten perinteet kriittisenä osana onnistunutta kautta ja se on kasvanut tapahtumaksi, joka kerää laskuväkeä Rukalle ympäri Suomen.

Alppireissu

Puuteri saa skipolilaisen sydämen sykkimään ja perinteisen kahden viikon alppireissun ytimessä onkin tarjota Viiden Tähden Puuteritakuu opiskelijabudjetilla.

Kohteet valitaan niin, että rinteitä löytyy joka makuun randoilua ja afterski-humppaa unohtamatta! Alppien rinteissä on viiletetty mm. Itävallan Kaprunissa, Ischglissä ja Zillertalissa, sekä Italian Cerviniassa.

SpringBreak

Otaniemen alamäkikansa paketoi laskukauden huhtikuussa perinteisellä Springbreakilla! Reissulla päästään nauttimaan länsinaapurien lempeistä keväthangista ja laskemaan kohti vapputunnelmaa. Reissuilla on kaluttu läpi Skandinavian legendaarisimmat keskukset Åre, Trysil ja Hemsedal.

Vuodesta 2022 Springbreakille ollaan suunnattu yhdessä sisarkerhomme KY-Ski:n kanssa, joka takaa hilpeän poikkitieteellisen meiningin koko reissulle.

Surffireissu

Surffireissu on vakiinnuttanut tärkeän paikan skipolilaisten vuosikellossa heti lukuvuoden alussa syyskuussa. Reissun rennon letkeä tunnelma ja etelän aurinko ei vuosi toisensa jälkeen jätä ketään kylmäksi. Kohteiden silkkiset aallot tarjoavat haastetta niin kokeneille kuin myös täysin kokemattomille surffareille.

Reissuilla ollaan päästy nauttimaan niin Portugalin Penichen ja Ericeiran kuin Filippiinien San Juanin surffiparatiiseista. Paddle paddle paddle!!!

Ota yhteyttä