Kauden Kaato 2015

Koko vuoden viimeinen ja isoin afterski järjestetään tänäkin vuonna Rantsulla. Kun yo-juhlien meininki alkaa kuivata suuta, kannattaa katseet suunnata Rantsulle! Stay tuned for more.

Spring Break 2015 Hemsedal

Skipolin 40. vuoden viimeinen juhlareissu on parasta mitä alamäkiväelle voi keväällä tarjota. Älä ole neliö vaan tule naatiskelemaan Vuonomaan antimista ja auringosta!

talvipäivä

Skipolin Talvipäivä

Aika unohtaa kaamosmasennukset; lumet on jo maassa, Murmeli mönkinyt kolostaan ja Skipolihan ei silloin himassa lepäile! Tammikuun lopussa Rantsu rrräjähtää taas ja joulun liikakilot voidaan kuihduttaa Skipolin Tervehenkisellä Talvijumpalla™!

joulu

Skipolin Joulu

Jingle all the way!!! Tervetuloa viettämään railakasta ja pauhukasta iltaa Skipolin jouluun. Ilta alkaa rennolla jutustelulla ja huipentuu hartaushetkeen saunan lauteilla. Tarjolla on Skipolin joulumuorin perinteisellä reseptillä valmistettua ”top secret”-tuhnujuomaa, sekä pipari- ja torttuyllätyksiä!

Lumivyörykoulutus

Alpeille lähtijöille (ja miksei muillekin) tärkeä infopaketti lumen vaaroista, pitäjänä sertifioitu vuoristo-opas Petter Reuter.

ahssauna

AHS expo-saunailta

Ski- ja Boardexpot tulee taas loka-marraskuun vaihteessa ja Akateemiset Hiihtoseurat on perinteisesti pitänyt leppoisan hilpeän saunaillan samana viikonloppuna. Tämä on erittäin hyvä tilaisuus nähdä ja tutustua poikkitieteelliseen AHS meininkiin – Phuksitkin rohkeesti messiin!