kaukkarit14

Kaudenavajaiset 2014

Aika täräyttää kaikkien aikojen kovin laskukausi käyntiin kauden kovimmilla bileillä! Otaniemen rantasaunalle tuodaan reilit Talmasta, lumet jäähallilta, shopat eestistä, sauna TSUP™attaa läpi illan ja poolissa tarjolla perinteikäs nakkikeitto.

Alppireissu 2015

Alppimatka 2015 Grimentz-Zinal

Yhdistyksen 40. vuoden kunniaksi lähdetään laskemaan sitä hyvää Sierre-Anniviersin helmeen Grimentz-Zinaliin Sveitsin Alppien ytimeen. Epävarmaa on vain kestääkö laskijoiden reidet viidentoista (!!!!) laskupäivän täyttä tulitusta!

logo_m

Skipoli 40 vuotta

Nuoruus on nyt virallisesti takanapäin ja keski-ikä häämöttää laskuseuraamme. Onneksi kuitenkin Skipoli elää ja voi hyvin laskurakkaiden teekkareiden sydämissä.

Ensilumet 2014

Ensilumet 2014

Viimeset biitsihiekanjyväset on vasta karistettu persvaosta ja kohta taas pärähtää! Tiukan lumitanssin tuloksena Murmeli lupaa jälleen ensiliukkaat lumenvalkoiset laskut ja nousut Rukalla! Turha jäädä himaan tsiigaa Matlockia ja imee sukkaa!

Suksifuksijamboree

Suksifuksijamboree

Tule tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin sekä kuulemaan viimeisimmät tiedot talven laskureissuista ja syksyn surffimatkasta. Kaikille monot jalassa tuleville perinteisesti ilmainen monodrinkki!